Choď na obsah Choď na menu
 


výstava Trenčín 01/2011

23. 1. 2011

Po presvedčení našim chovateľom (za čo sme mu vďační) a po predĺžení uzávierky, sme sa s Porthoskom prihlásili na prvú výstavu v roku 2011. Počasie nám prialo, slniečko hrialo a teplota niečo nad bodom mrazu nám vôbec neprišla nepríjemná. Po dlhšej dobe sme sa opäť stretli s priateľmi a príjemne sme sa pobavili.

Hoci sme boli s poradovým číslom medzi poslednými, o to nás viac hrial Porthoskov úspech pri srdci.  Porthosko sa veľmi snažil a svoju paničku veľmi potešil svojim výkonom .

Porthos Eupatrid si vychodil ocenenie V1 a zároveň prvého slovenského CAJCa, s výborným posudkom, ktorý mu dala p. Lenka Frnčová, rozhodkyňa z ČR.

Pre prvé skúsenosti si však prišiel až do Trenčína aj Sir Athos Eupatrid. Hoci to naprvý krát nebolo súťažne, Athosko to bral naozaj vážne, vo výstavnom kruhu sa pekne predviedol a svoju paničku presvedčil, že mu vôbec hluk a množstvo iných štvornohých "príbuzných" neprekáža, a tým si potvrdlil účasť na najbližšej výstave .

 

Po dlhom výstavnom dni obaja "Eupatriďáci" v aute zaspali ako bábätká. No len čo vystúpili z auta pred domom, tak sa hrnuli do vnútra, kde na nich čakala odmena, ktorú im panička sľúbila a to výborné varené mäsko  .