Choď na obsah Choď na menu
 


výstava Pápa (Maďarsko) 08/2011

8. 8. 2011

Tento víkend bol pre našich mušketierov veľmi náročný. Spojili sme predvádzanie v kruhu na výstave s predvádzaním v poli a v teréne .

V sobotu 06.08.2011 sme sa vybrali za hranice Slovenska, do neďalekého maďarského mestečka Pápa, kde sa konala národná výstava s udeľovaním CAC.

Aj tentokrát sa konala výstava vonku v priestoroch parku miestneho kaštieľa. Prostredie bolo naozaj krásne. Veľký priestor pre venčenie psov ako i dostatočný priestor pri výstavných kruhoch, ktoré boli obkolesené starými vysokými stromami, ktoré mám pod svojimi košatými korunami dávali dostatočný úkryt pred slnečnými lúčmi.

Hoci počasie v tomto letnom období výstavám vonku veľmi nepraje, na nás sa usmialo a po celý deň krásne svietilo slniečko. Teplota nám vystúpila cez 30°C a s blížiacim sa poludním začínala byť vidieť únava z tepla, ako na majiteľoch tak aj na ich štvornohých miláčikoch. Na posúdenie jazvečíkov bol do Maďarska prizvaný rozhodca z Českej republiky p. Ján Bušta. 

Na radu sme prišli niečo tesne pred poludním. Athosko nastúpil do triedy mladých a hneď po ňom sa v triede strednej predviedol jeho starší brat Porthos. Obaja chlapci si u p. rozhodcu vychodili pekné ocenenia, pričom Athosko si vo svojich čerstvých 10 mesiacoch vychodil aj prvého BOBíka: 

PORTHOS Eupatrid si v triede strednej vychodil ocenenie V1, CAC

Sir ATHOS Eupatrid si v triede mladých vychodil ocenenie V1, CAJC a BOB.

Milo prekvapení z úspechu nášho najmladšieho mušketiera, sme sa v podvečerných hodinách vrátili domov. S plnými bruškami sme všetci "padli do postele" a spánkom naberali ďalšie sily, ktoré sme potrebovali na následujúci náročný deň, no tentokrát predvádzanie na poli a v teréne. Ale to už je druhý príbeh .

 

 

Náhľad fotografií zo zložky Národná výstava Pápa (Maďarsko) 08/2011