Choď na obsah Choď na menu
 


výstava Ostrava (Česká republika) 04/2013

16. 4. 2013

...nakoľko Athoskovi chýbal posledný CAC z ČR na udelenie titulu, pokúsili sme sa o to v Ostrave...

 

Dňa 13.04.2013 sa konala Národná výstava psov v ČR v meste Ostrava. A nakoľko to bol najbližší termín českej výstavy pred pracovnými skúškami, tak sme sa o dorobenie "Českého šamiópna" s Athym na ňu prihlásili.

 

Najprv sme mysleli, že pôjdeme sami, avšak na naše milé prekvapenie sa k nám v ČR pripojila chovateľka CHS Ze Stoupovy chaloupky a naša kamarátka, v ktorej sa Athosko stal po prvý krát otcom vrhu "G". Od tej doby nám cesta ubiehala rýchlejšie a my sme boli radi, že máme takú milú spoločnosť.

 

Po príchode do Ostravy nás milo prekvapilo pekné počasie. Výstava sa konala v hale a náš kruh bol umiestnený na 1. poschodí. Po príchode sme sa usadili pri kruhu a čakali na posúdenie. Do kruhu bol pozvaný rozhodca p. Peter Psotný (SR). Po chvíli sme sa dostali na radu a našu miernu nervozitu vystriedal pocit šťastia. 

 

Athosko si u p. rozhodcu vychodil krásne ocenie a následne bol ocenený aj v záverečných súťažiach, čo náš pocit šťastia ešte viac upevnilo, nakoľko pre nás to bola "zatiaľ" posledná výstava v ČR: 

 

13.04.2013 - trieda šampiónov - V1, CAC, Národný víťaz, BOB a III. BOG

 

Athos si touto výstavou splnil podmienky na udelenie titulu Český šampión krásy a do zbierky si pridal aj ocenenie Národný víťaz