Choď na obsah Choď na menu
 


výstava Nitra 03/2011

19. 3. 2011

Po necelom mesiaci sme sa s Porthoskom opäť zúčastnili výstavy. Tentokrát sme zaútočili na mesto iba kúsok od Bratislavy a to Nitry, kde sa konala Celoštátna výstava psov NITRACANIS.

Na výstavu sme sa vybrali s našim chovateľom, ktorému sme veľmi vďační za spoločnosť, rady ako i poskytnutie záberov z diania priamo na výstave. Napriek tomu, že sme na výstavu vstávali mimoriadne skoro, sme sa cítili sviežo. Ešte nikdy predtým sme na výstave neboli medzi prvými rannými návštevníkmi, ako tomu bolo práve teraz . V kľude sme si vybrali miestečko priamo pri našom kruhu, odkiaľ sme mali dianie výstavy ako na dlani a vyčkávali kým prídeme na radu. Rozhodca p. Paunovič Dušan, SRB bol naozaj prísny, s "VD" nemal problém a tak je samozrejme jasné, že každý kto vstupoval do kruhu sa snažil vydať zo seba a svojho psieho zverenca maximum. Naše vydanie maxima sa naozaj oplatilo.

Porthos Eupatrid si vo veku 13 mesiacov vychodil u p. rozhodcu ocenenie V1, CAJC, čím si zároveň splnil poslednú podmienku na udelenie titulu Slovenský šampión krásy mladých .

Na zhliadnutie diania Porthoskovho úspechu na výstave sme pár foto stihli urobiť, resp. náš chovateľ, za čo sme mu vďační.

 

Náhľad fotografií zo zložky Celoštátna výstava Nitra 03/2011