Choď na obsah Choď na menu
 


výstava Bratislava 08/2011

29. 8. 2011

.... po predchádzajúcom náročnom pracovnom týždni sme tentokrát s 10 mesačným  Athoskom zavítali na medzinárodnú výstavu, ktorá sa konala v dňoch 20.-21.08.2011 na dostihovom závodisku v bratislavskej Petržalke....

Tak ako aj minulý rok, aj tentokrát sa počasie cez víkend "zbláznilo"... necelých 36°C dalo poriadne zabrať ako majiteľom,  tak aj ich štvornohým zverencom. Všade okolo kruhov boli porozkladané stany a tí, ktorí stan nemali sa museli chrániť dáždnikmi pred silnými slnečnými lúčmi... My sme patrili k tým šťastlivcom, ktorí poznajú dobrých ľudí, ktorí stan vlastnia a tak sme sa celá skupinka o jeho tieň podelili .

V sobotu bol prizvaný ako rozhodca z neďalekého Rakúska p. Deutscher Ervin. Athosko si u p. rozhodcu vychodil ocenenie V2. V nedeľu Athoska posudzoval p. Vladimír Piskay zo Slovenska, u ktorého si Athosko vychodil V1, CAJC.

Celková atmosféra na petržalskom závodisku bola príjemná, priam až "horúca". V spoločnosti priateľov a ich psích miláčikov sme sem - tam zabudli na "vysoké teploty" a príjemne sme sa zabavili. Po ukončení posudzovania v kruhu sme sa presunuli ku kruhu záverečnému a vydržali sme až do posúdenia BIS výstavy.

... tak možno zas o rok...

 

Náhľad fotografií zo zložky Medzinárodná výstava Bratislava 08/2011