Choď na obsah Choď na menu
 


výstava Bratislava 08/2013

19. 8. 2013

Tento víkend sme sa s Athym zúčastnili dvoch medzinárodných výstav, ktoré sa konali v Bratislave na dostihovom závodisku v Petržalke 17.-18.08.2013.

 

Predpoveď počasia neklamala a my sme mali čo po oba dva dni robiť, aby sme to teplo ustáli. Teploty miestami dosahovali 42°C na slnku a v okolí kruhov neboli žiadne stromy ani altánky, pod ktoré by sa dalo schovať. Našťastie v sobotu prišli pozrieť známy, ktorí so sebou priniesli aj prenosný stan, ktorý síce pred teplom veľmi neochránil, ale aspoň sme sa vyhli priamemu slnku. V sobotu jazvečíkov posudzoval p. rozhodca Korózs Gábor (HU). V nedeľu jazvečíkov rozdelili do dvoch kruhov, pričom štandardný ráz posudzoval p. Piskay Vladimír a ostatné rázy jazvečíkov posudzoval p. Skrzyński Alexander (PL).

Po oba dni si Athos v triede šampiónov vychodil pekné ocenenia:

17.08.2013 - V1, CAC

18.08.2013 - V2, res. CAC, res. CACIB

 

Táto výstava však nebola pre nás len "prezentáciou v kruhoch", ale predovšetkým sa spájala s milou návštevou a to Athoskovou 7. mesačnou dcérou Gloriou ze Stoupovy chaloupky. Toto šteňa, ktoré sa na výstave zúčastnilo len rekreačne, budilo navôkol sebavedomie ako skúškou vo výstavnom kruhu, tak mimo neho. Malá Glorča ochotne pózovala pred fotoaparátom a bezproblémov sa s "tatkom" fotila. Miestami mu odkontrolovala chrup a  niečo šuškala do uška. No a Athymu nezostávalo nič iné ako skonštatovať, že toto malé stvorenie má svoju "charizmu" a naozaj sa podarilo. A my veríme, že čoskoro ju stretneme ako vo výstavnom kruhu, tak na poli pracovnom .

 

Náhľad fotografií zo zložky Medzinárodná výstava Bratislava 08/2013