Choď na obsah Choď na menu
 


výstava Baden bei Wien (Rakúsko) 07/2011

3. 7. 2011

Netrvalo dlho a opäť sme sa s našimi mušketiermi vydali na výstavu za hranice SR, ktorá sa tentokrát konala v neďalekom Rakúsku, v kúpeľnom mestečku Baden bei Wien, v sobotu 02.07.2011.

Aj tentokrát sme absolvovali výstavu za hranicami SR s našim chovateľom, ktorý nás ráno pribral do svojho dopravného prostriedku, ku svojim ďalším dvom psím dámam Farinke a Rashe z chovateľskej stanice Eupatrid a vydali sa na cestu. Počasie nám celkom prialo, nepršalo a slniečko sem-tam vykuklo cez mraky. Prostredie, v ktorom sa rakúska klubová výstava jazvečíkov konala ako i celkový priebeh výstavy boli príjemné. Výstava sa konala v priestoroch miestneho konského dostihového závodiska.

Athosko celý čas svojmu, o necelý rok staršiemu bratovi robil spoločnosť a zabával ho. Niekoľko krát si však, pred posudzovaním, prešiel kruh, aby si osvojil "výstavnú atmosféru", ktorá ho v dohľadnej dobe čaká v triede mladých.

Na posudzovanie bol prizvaný rozhodca z ČR a to p. Ján Bušta. Aj napriek tomu, že sme boli s poradovým číslom tesne pred koncom, sa Porthosko pekne predviedol a p. rozhodca ho pekne ohodnotil.

Porthos Eupatrid si u p. rozhodcu na rakúskej klubovej výstave vychodil krásne ocenenie a to: V1, CACA, Klubový víťaz a BOB.

Veľa príležitostí na fotografovanie sme nemali, avšak sme sa stihli odfotiť s p. rozhodcom a dámami nášho chovateľa a to: Faria Eupatrid a Rasha Eupatrid, ktorá si taktiež na výstave vychodila krásne ocenenie V1, Jugenbester a Klubový víťaz mladých.