Choď na obsah Choď na menu
 


voda a jazvečíky II ...

23. 6. 2012

... to že Athosko má rad vodu sme už vedeli, ale či ju má rád aj jeho nový kamarát Willi sme sa tento rok po prvý krát išli presvedčiť ...

Horúce letné dni sa snáď ani inak ako pri vode tráviť nedajú. Okrem večerov, kedy slnečné lúče niesú až také neznesiteľné a my sa ich snažíme vypĺňať tréningom, sme sa v tomto horúcom počasí rozhodli prvý krát okúsiť krásu osvieženia vo vode.

Naša zvedavosť ako sa malý Willi pri prvom stretnutí s vodou zatvári, bola veľká.  Nie náhodou sme sa vybrali na miesto, kde sme takto pred rokom strávili krásne zážitky a porobili momentky Athoska, keď bol ešte šteňa a jeho v tom čase neoddeliteľného "parťáka" Porthoska. Jazero lemujúce hrádzu s krásnou čistou vodou a miernym vstupom do vody bolo ideálnym miestom na "prvé stretnutie" Williamka s vodou.

Na naše milé prekvapenie sa toto iba 4 mesačné šteňa s vodou spriatelilo veľmi rýchlo. Prvý krok, prvé ochutnanie a prvý skok do vody boli náznakom, že Willi bude mať rovnako rád vodu ako Athosko. Od tej chvíle sa Willi od Athoska nepohol ani na krok a veľmi rád ho doprevádzal na brehu ako i v hlbokej vode pri aportovaní. Bolo krásne znova pozorovať ako sa Athos vo vode teší zo spoločnosti svojho nového kamaráta Williama a ako sa William snaží vo všetkom napodobňovať Athoska.

Tak ako minulý rok ani tento sme nemohli tieto momenty radosti z vody nechať bez povšimnutia a  niekoľko sa nám ich podarilo zachytiť .

... veríme, že chlapci svoju radosť z vody budú mocť ukázať na poľovníckych skúškach....

 

Náhľad fotografií zo zložky Voda a jazvečíky II ...