Choď na obsah Choď na menu
 


stretnutie Athyho s "Géčkami"

5. 12. 2013

V dňoch 30.11.2013 a 01.12.2013 sa v Nitre konali MVP. Tentokrát sme sa s Athym tejto výstavy zúčastnili iba ako pozorovatelia...a to nie hocijakí .

 

Po niekoľkých mesiacoch sa nám naskytla príležitosť stretnúť sa opäť s Athyho potomkami z vrhu "G", mladým Goofym a jeho sestrou Gloriou. A samozrejme, že sme túto príležitosť využili. Už sme ich síce nezastihli vo výstavnom kruhu, kde boli posudzovaní v triede mladých, ale mali sme možnosť s týmito ratolesťami stráviť celý deň a porobiť pár pekných záberov.

 

To že už sa nejedná o malé ryšavé klbká, ale vyzrievajúcich pubertiakov mám dávalo možnosť posúdiť, ako sa za tých 9 mesiacov zmenili. Myslím, že sa z káčatok začínajú kľubať krásne labute  . Hoci im ešte srsť nedorástla, zato sa im krásne vyformovali iné časti tela a my sme boli naozaj hrdí, že títo malí šibali sú potomkami Athyho.

 

Veríme, že čoskoro sa z nich vykľujú pekní psy a svoje cennosti budú ukazovať nielen na poli výstavnom, ale taktiež na poli pracovnom. A snáď za pár mesiacov sa budeme mať možnosť opäť s nimi stretnúť a zhodnotiť ako a kde pokročili .

 

 

 

Náhľad fotografií zo zložky 9 meciacov vrhu "G"