Choď na obsah Choď na menu
 


relax 05/2015

31. 5. 2015

Krásne májové dni sme poňali ako relaxačné a dobrodružné. Relaxačné preto, lebo po pracovných tréningoch bolo treba vyvetrať hlavu a dobrodružné preto, lebo sme si dopriali voľnosť v lese, bez ohľadu na miesto výskytu...miestami samotných jazvečíkov wink.

img_1680.jpg

Jeden víkend sme sa pohybovali v okolí Nitry, kde sme sa s Williamom a Athosom pripojili ku krásnym dlhosrstým trpasličím slečnám našej známej a ďalší, kde sme prekutrali zákutia v okolí Horných Orešan, v spoločnosti hrubosrstej štandardnej fenky nášho kamaráta. Oba výjazdy sme si plnohodnotne užili, či už panička, ktorá miestami strácala prehľad, kde má zverencov, alebo samotní jazvečíci, ktorí sa behom niekoľkých minút zmenili z načesaných krásavcov na "pouličné zmesky" plné bodliakov a blata laugh.

img_1606.jpg

V každom prípade,  obe naše niekoľko hodinové vychádzky, stáli za to. Spokojnosť Williama a Athosa v podobe vyplazených jazykov, od nabehaných kilometrov, mokrých a špinavých kožuchov a ich šťastnými výrazmi, plnými iskričiek v očiach sú momenty, kedy majiteľ vie, že toto je presne to, čo ich robí šťastnými a spokojnými wink.

 img_1710.jpg

 

 

 

 

 

Náhľad fotografií zo zložky relax - 05/2015