Choď na obsah Choď na menu
 


Prvé spoločné Vianoce

30. 12. 2010

23.12.2010 sme sa celá rodinka "mušketierov" vydali na slovenský ďaleký východ, aby sme po prvý krát spolu strávili vianočné sviatky a z dôvodu bezpečnosti bez vianočného stromčeka.

Pri odchode z Bratislavy "na blate" sme ani netušili, aké prekvapenie nás v podobe počasia počas Vianoc zastihne. Vianoce sme síce ešte zažili "na blate", čo sa našim mušketierom vôbec nepáčilo, nakoľko prvá cesta bola vždy do vane, no nasledujúci deň sa "Perinbaba" poriadne vyjašila a my sme vstali do krásneho zasneženého rána v podobe 20 cm snehovej nádielky .

Stačilo otvoriť dvere a Athos a Porthos okamžite pochopili, že to čo je vonku, už nie je také lepkavé ako včera a hneď sa dali do odhrabávania.  Pri ich výkone bola behom chvíle príjazdová cesta dokonale upravená po celej 150 metrovej dĺžke.  Ich radosť zo snehu prekonala aj mrazivú teplotu -15°C. Dokonale zohratí takto šantili ešte 2 dni, no a potom prišla "realita Bratislava", ktorá bola samozrejme bez tej krásnej snehovej periny.

Pár fotografií z radosti zo snehu sme ešte v tomto roku 2010 stihli a pridali ich do fotogalérií jednotlivcov Porthoska a Athoska ako i do Spoločných foto. 

 

Obrázok

 

Náhľad fotografií zo zložky december 2010