Choď na obsah Choď na menu
 


fotomodely :-)

13. 12. 2014

Prehrabovanie sa fotkami od šteniatok až po dnešných "dospelákov"  je príjemný pocit.

Ale ako som sa týmito fotkami nedávno prehrabovala, vnúkla sa mi myšlienka, že by som mohla skúsiť nechať chalanov vyfotografovať profi fotografke. Že by bolo pekné mať ich profi portréty, ktoré potešia ako oko tak aj dušu. A tak som vzala iniciatívu pevne do rúk a oslovila som mladú, ale talentovanú fotografku Katku Kollárovú, ktorá sa už niekoľko rokov venuje tejto svojej záľube. Mala som možnosť niekoľkokrát zhliadnuť jej diela a veľmi sa mi páčili laugh.

Po naplnení dohodnutého termínu nás poctila v Bratislave svojou návštevou aj so svojím štvornohým priateľom Krisom. Jej postupné vybaľovanie vecí potrebných na fotografovanie ma prekvapilo. Koľko toho človek potrebuje na urobenie pár záberov . Keď už všetko bolo na svojom mieste, tak som si uvedomila, že sa časť mojej obývačky zmenila na malé fotoštúdiowink.

A práca sa mohla začala. Trpezlivo cvakala spúšť na fotoaparáte, niekoľko hodín až po moment kým sme toho nemali naozaj všetci dosť. Urobila niekoľko desiatok záberov, z ktorých som mala následne urobiť selekciu. A že to bolo naozaj ťažké. Ale myslím, že výsledok naozaj stojí za to. A ja som rada, že som sa na to odhodlala a mám zábery, ktoré sa len-tak v bežnom živote nenafotia laugh.

Avšak posúďte sami....

 

Náhľad fotografií zo zložky profi fotky