Choď na obsah Choď na menu
 


Athy po druhý krát "hrdým tatkom"

Keď sme sa po prvý krát dozvedeli, že Athy by mal byť "ten vyvolený" pre fenku Toklarama´s Agréable, naša radosť bola neuveriteľná.

Nielen preto, že svoj genetický materiál posunie ďalej, ale hlavne preto, že táto fenka je z rovnakej chovateľskej stanice, z akej pochádza aj Athy .... EUPATRID. Vedomosť, že by šteniatka niesli v rodokmeni jedinca z rovnakej chovateľskej stanice, v nás vzbudovala krásny pocit.

 

Dňa 26.09.2013 sa po prvý krát Athos stretol so svojou nastávajúcou. Agré sa Athy zapáčil na prvý pohľad a Athy jej svojim gentlemanským šarmom nedával priestor na zaváhanie. Všetko prebehlo ako má a 28.09.2013 sa stretli opäť. Po tejto návšteve nám ostávali už iba dni čakania na nové správy...a po dvoch mesiacov sme sa  dočkali .

 

Dňa 30.11.2013 sa Toklarama´s Agréable a Sir Athos Eupatrid stali hrdými rodičmi vyrovaného vrhu 2 feniek. Nakoľko si Agré dávala "na čas", a prenechala "koniec abecedy" na svoju spolubojovníčku v CHS, tak týmto vrhom sa obaja rodičia stali zakladateľmi novej abecedy v CHS Eupatrid a svojím dcéram dopriali mená začínajúce na "A".

 

Veríme, že z nich vyrastú krásne dámy, ktoré sa budú hrdo reprezentovať. A my pri tomto ich raste do krásy ich budeme určite starostlivo sledovať a dokumentovať .

U nás vo fotoalbume krytie - Vrh A "Eupatrid" a u nášho chovateľa na :http://www.eupatrid.cz/c/agreable/vrh_a.htm.
 

 

Náhľad fotografií zo zložky Vrh A "Eupatrid"